Sikre kvalitets udvikling og styr på projektet

år prisen er lav er det en anden del af hovedet der tager over og mange ser rødt. Men hold hovedet koldt og tænk fremad. Husk at det som du sparer idag det koster som regel i morgen. Når du vælger billig udenlansk arbejskraft ja så sparer du en del idag men det koster jo …

Når prisen er lav er det en anden del af hovedet der tager over og mange ser rødt. Men hold hovedet koldt og tænk fremad.

Husk at det som du sparer idag det koster som regel i morgen. Når du vælger billig udenlansk arbejskraft ja så sparer du en del idag men det koster jo så på kontoen imorgen når det hele skal laves om eller du skal have andre indover for at rette op på projektet og kvalitets sikere.

Derudover så kan det være en frustrerende process at gennemgå en langt forløb med at få sin nye hjemmeside færdig.

Husk at overvej følgende:

  • Vil den billige arbejdskraft nå i mål?
  • Vil kvaliteten være godt nok?
  • Får du de features som du reelt har behov for eller blot dem du be'er om?

Disse punkter skal du tage op til overvejelse. En kyndigt webbureau laver ikke blot det som du beder om men tænker også fremad og tager hånd om projektet så du får udviklet de features som du ikke tænkte på men i virkeligheden har behov for. Overvej der et dansk udviklings bureau når du skal have bygget din næste hjemmeside eller online web app.

Vi er fan af Murphy's law for den viser sig ofte at holde stik.

God vind med dit næste online projekt.

Har du en kommentar til indholdet, har brug for hjælp eller er der noget som er ikke længere virker så skriv til os.